IFS FOOD -sertifikaatti

Hyvä meidän tiimi! Voimme ilolla kertoa, että olemme edelleen saaneet luomu- ja gluteenittomalle leipomollemme IFS FOOD -sertifikaatin korkeimman luokituksen. IFS Food on kansainvälisesti tunnustettu standardi elintarvikkeiden turvallisuuden, laadun sekä tuotantoprosessien sertifioimiseksi. Pekan Leipä oli aikoinaan ensimmäinen leipomoalan yritys, jolle IFS-sertifikaatti myönnettiin vuonna 2009. IFS Food -standardi antaa viitekehyksen toiminnallemme ja sen keskiössä ovat asiakasvaatimukset, laatu, […] Lue lisää »

Julkaistu kategoriassa Yleinen

Pekan Leipä tähtää nopeammaksi, ketterämmäksi ja innovatiivisemmaksi

Pekan Leipä on saanut kehittämisavustusta Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta hankkeelle Ennakoiva tuotekehitys ketteryyden tae – kasvata vientiä, vahvista kotimaata. Hankkeen pääasiallisena tavoitteena on parantaa Pekan Leivän asemaa viennin ja kotimaan markkinoiden jakelukanavissa. Investoinneilla mahdollistetaan kotimarkkinaleipomon ja vientimarkkinoiden kapasiteetin monipuolisempi yhdistäminen. Tästä syntyvä nopeus, ketteryys ja innovatiivisuus mahdollistavat asiakaskontaktien paremman hyödyntämisen. Pekan Leivän hankkeen tukena […] Lue lisää »

Julkaistu kategoriassa Yleinen

Halloween lähestyy – Halloweenmunkit ja -leivokset myynnissä 9.-30.10.

Halloweenviikolla (vko 44) Pulla Puodissa on myynnissä myös paljon erilaisia järkyttävän herkullisia leivoksia ja kakkuja. Mm. hämähäkin, kurpitsan ja pääkallon muotoisia herkkuja. Tuotteita rajoitettu määrä. Tervetuloa ostamaan herkut omiin Halloweenjuhliin! Puoti avoinna ma-pe 6.30-17.00 la 8.30-13.00 (lauantaina 31.10. suljettu)

Korvapuustipäivä 4.10.

Sunnuntaina vietetään kansallista korvapuustipäivää! Me herkuttelemme jo perjantaista 2.10. lähtien. Tule pyörähtämään Puodissa ja nappaa korvapuustit mukaan kahvipöytään. Maista myös suolaisia kinkku-juustopuusteja!

Julkaistu kategoriassa Yleinen

Syksyn maut nyt myynnissä!

Kauden suosikit, omena ja puolukka, maustavat nyt herkullisia wienereitä, pitkoja, piirakoita ja maistuvia muffineita. Kanelia ja kinuskia unohtamatta 🙂 Tervetuloa kahvittelemaan Pulla Puotiin Villenkatu 43:een! Avoinna ma-pe 6.30-17 la 8.30-13.

Julkaistu kategoriassa Yleinen