Kevään uutuustuotteita!

Valikoimamme täydentyy toukokuussa uusilla tuotteilla! Kaurainen kardemummapitko, lempinimeltään kauragruntsi, on uusin herkkumme pitkon muodossa. Makean rapea ja kaurainen pinnalta, mehevän pehmeä ja herkullinen sisältä. Pakattu, paino 400g. EAN 6416147044830 Levain-hapanjuurileipä on Royal-tuotesarjamme uusin tuote. Maukas Levain on ranskalaistyylinen vaalea hapanjuurileipä. Se on leivottu taikinajuureen ilman lisättyä leivinhiivaa. Se saa makunsa pitkään tekeytyneestä juurestaan. Leivon hennon […] Lue lisää »

Suositut Mummelipullat nyt ikiomassa pussissa!

Suositut Mummelipullat saivat ikioman pussin, jota koristaa hyväntuulinen kuvitus, pullantuoksuinen mummo. Mummelipulla on pehmoinen ja maistuva kardemummalla ja rusinoilla höystetty pulla manteli- raesokeripinnalla. Se on aivan kuin mummin leipoma! Mummelipulla on myös nykyaikaisesti vegaaninen, laktoositon ja kuitupitoinen. Tilaukset: 03 877 330 tai tilaukset(at)pekanleipa.fi

Julkaistu kategoriassa Yleinen

IFS FOOD -sertifikaatti

Hyvä meidän tiimi! Voimme ilolla kertoa, että olemme edelleen saaneet luomu- ja gluteenittomalle leipomollemme IFS FOOD -sertifikaatin korkeimman luokituksen. IFS Food on kansainvälisesti tunnustettu standardi elintarvikkeiden turvallisuuden, laadun sekä tuotantoprosessien sertifioimiseksi. Pekan Leipä oli aikoinaan ensimmäinen leipomoalan yritys, jolle IFS-sertifikaatti myönnettiin vuonna 2009. IFS Food -standardi antaa viitekehyksen toiminnallemme ja sen keskiössä ovat asiakasvaatimukset, laatu, […] Lue lisää »

Julkaistu kategoriassa Yleinen

Pekan Leipä tähtää nopeammaksi, ketterämmäksi ja innovatiivisemmaksi

Pekan Leipä on saanut kehittämisavustusta Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta hankkeelle Ennakoiva tuotekehitys ketteryyden tae – kasvata vientiä, vahvista kotimaata. Hankkeen pääasiallisena tavoitteena on parantaa Pekan Leivän asemaa viennin ja kotimaan markkinoiden jakelukanavissa. Investoinneilla mahdollistetaan kotimarkkinaleipomon ja vientimarkkinoiden kapasiteetin monipuolisempi yhdistäminen. Tästä syntyvä nopeus, ketteryys ja innovatiivisuus mahdollistavat asiakaskontaktien paremman hyödyntämisen. Pekan Leivän hankkeen tukena […] Lue lisää »

Julkaistu kategoriassa Yleinen

Halloween lähestyy – Halloweenmunkit ja -leivokset myynnissä 9.-30.10.

Halloweenviikolla (vko 44) Pulla Puodissa on myynnissä myös paljon erilaisia järkyttävän herkullisia leivoksia ja kakkuja. Mm. hämähäkin, kurpitsan ja pääkallon muotoisia herkkuja. Tuotteita rajoitettu määrä. Tervetuloa ostamaan herkut omiin Halloweenjuhliin! Puoti avoinna ma-pe 6.30-17.00 la 8.30-13.00 (lauantaina 31.10. suljettu)