runebergintortut

Runebergintortut

Mehevät, sopivasti kosteat ja maistuvat Runebergintortut lähileipuriltasi. Nämä maistuvat leivonnaiset tuovat veden kielelle heti vuoden alusta. Mantelilla ja arrakkiaromilla maustettu leivos, jonka päällä on maistuva sokerikuorruterenkaalla kehystetty vadelmahillosilmä.

Rinkelimunkki vappuun

Riemurinkeli

Uskomattoman maukas munkkirinkeli sopivalla määrällä kardemummaa ja sokeria. Sitruunan tai appelsiinin makuisella kuorrutteella. Päälle ripoteltu iloisen värikästä strösseliä.

mango-suklaaleivos

Pääsiäisleivos

Mangon ja suklaan makuinen mousseleivos tummalla suklaisella leivospohjalla. Sisällä mangohillosydän ja päällä kimaltava kiille ja suklaiset pääsiäisaiheiset koristeet.

naistenpäiväleivos

Naistenpäiväleivos

Suussa sulava pyöreään muottiin leivottu hempeä mousseleivos. Makuna maistuva vadelman ja valkosuklaan yhdistelmä. Koristeena suklaan makuista kiharaa ja kaunis kermapursotus.

Sydänmunkki

Pohjana mehevä, aidosti maistuva Pekan Leivän munkki. Sisällä vadelmahilloa. Suklaisen munkin päällä suklaatryffelikuorrutus mansikan makuisilla raidoilla. Vaaleanpunaisen munkin päällä mansikanmakuinen kuorrutus suklaatryffeliraidoilla.