Levain-hapanjuurileipä

Levain-hapanjuurileipä 440g

Levain-hapanjuurileipä on maukas ranskalaistyylinen leipä. Se on leivottu taikinajuureen ilman lisättyä leivinhiivaa. Se saa makunsa pitkään tekeytyneestä juurestaan. Leivän hennon sitkeä ja pinnalta rapea rakenne on Levain-leivälle tyypillinen.   Ainesosat: VEHNÄjauho, vesi, suola. Ravintosisältötiedot / 100g energiaa(kj) 952 952 / 225 kJ / kcal rasvaa(g) 1,1 josta – tyydyttynyttä 0,1 hiilihydraattia(g) 44,6 joista – sokereita(g) […] Lue lisää »

Ranskis vehnä-kauraleipä 380g

Paransimme perinteistä ranskanleipää täysjyväkauralla. Kaura antaa lempeää makua, mehevyyttä ja mukavaa suutuntumaa tälle klassiselle vaalealle leivälle. Kuidun lähde, kauraa 19,5% viljaraaka-aineesta.

Vehnä-kaura vuokaleipä 550g

Pehmeä ja mehevän maukas, kotimaisista viljoista vehnäraskiin leivottu, valmiiksi viipaloitu vuokaleipä. Sopii hyvin myös paahdettavaksi. Vehnä-kaura vuokaleipä sisältää hyviä ja terveellisiä viljakuituja.

Karpalo artesaanileipä

Pekan Leivän herkullinen artesaanileipä saa upean kuoren ja viimeistellyn maun rauhassa viileässä lepäämällä, pitkällä vaivauksella ja kiireettömällä paistolla.

Rouhepalat

Rouhepalat on voipehmopalojen jyväisempi sisarus, jossa myös on pehmeän herkullisia sämpylöitä kätevässä, lohkaistavassa muodossa.