Sesonkituotteet

Leivonnaisia kauden koristeilla ja mausteilla

Laskiaispullat, joulutortut, ystävänpäiväleivokset… Kauden koristeilla ja mauilla leivotut monenlaiset maistuvat leivonnaiset ovat saatavilla rajoitetusti tietyn ajanjakson ajan.

laskiaispullat

Laskiaispullat

Mitä maukkaimmat laskiaispullat & Runegergintortut saat lähileipuriltasi Heinolasta. Nämä herkut saat täytettynä tai täyttämättömänä, tottahan toki!

runebergintortut

Runebergintortut

Mehevät, sopivasti kosteat ja maistuvat Runebergintortut lähileipuriltasi. Nämä maistuvat leivonnaiset tuovat veden kielelle heti vuoden alusta. Mantelilla ja arrakkiaromilla maustettu leivos, jonka päällä on maistuva sokerikuorruterenkaalla kehystetty vadelmahillosilmä.

suklaasydänleivos

Suklaasydänleivos

Sydämenmuotoinen suklaaleivos mansikka- ja suklaamoussetäytteellä. Koristeena strösseliä ja mansikanmakuista suklaakiharaa.

Ystävänwiener

Ystävänwiener

Ystävänwiener on voilla ja margariinilla leivottu maukas leivonnainen. Keskellä on maistuvaa vanilliinikreemiä ja kepeää vadelmavaahtoa. Koristeena mansikanmakuista suklaakiharaa.

Sydänmunkki

Pohjana mehevä, aidosti maistuva Pekan Leivän munkki. Sisällä vadelmahilloa. Suklaisen munkin päällä suklaatryffelikuorrutus mansikan makuisilla raidoilla. Vaaleanpunaisen munkin päällä mansikanmakuinen kuorrutus suklaatryffeliraidoilla.

naistenpäiväleivos

Naistenpäiväleivos

Suussa sulava pyöreään muottiin leivottu hempeä mousseleivos. Makuna maistuva vadelman ja valkosuklaan yhdistelmä. Koristeena suklaan makuista kiharaa ja kaunis kermapursotus.

mango-suklaaleivos

Pääsiäisleivos

Mangon ja suklaan makuinen mousseleivos tummalla suklaisella leivospohjalla. Sisällä mangohillosydän ja päällä kimaltava kiille ja suklaiset pääsiäisaiheiset koristeet.

Rinkelimunkki vappuun

Riemurinkeli

Uskomattoman maukas munkkirinkeli sopivalla määrällä kardemummaa ja sokeria. Sitruunan tai appelsiinin makuisella kuorrutteella. Päälle ripoteltu iloisen värikästä strösseliä.

Halloweenmunkit ja -leivokset

Halloween

Halloweenin näyttävimmät ja maistuvimmat leivonnaiset on käsityönä leivottu lähellä Heinolassa.